Doğanın Gizli Dili

Toplam 14 öğrencimizle ile yürüttüğümüz DOĞANIN GİZLİ DİLİ isimli etwinning projemiz İspanya, Romanya ve Türkiye'den 12 ortakla   başarıyla tamamlamış olup, öğrencilerimizde hedeflenen kazanımlarımız olan; bitki yetiştirmenin sorumluluğunu alma, büyüme aşamalarını gözlemleme, Doğanın gizli dilini görme, doğadaki matematiği anlama, üretme, paylaşabilme, birlikte çalışabilme, Fen Bilimleri kazanımlarını, dijital becerilerini geliştirme gibi kazanımlara ulaşmıştır. Pandemi döneminde öğrencilerimize büyük motivasyon sağlayan proje etkinliklerimiz öğrenciler tarafından sevilmiş olup, gelecek yıllarda da bu tarz proje çalışmalarına katılmak istediklerini söylemektedirler. Projemizde final ürünü olarak yapılan e-book, Endemik Bitkiler Takvimi, Akrostiş Şiir Rap Şarkısı ve online final sergisi ile mayıs ayı sonunda kapanışa gitmiştir. Bu başarılı çalışmaları için proje katılımcısı tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

21-02-2023

Yayın: 21.02.2023 - Güncelleme: 21.02.2023 12:07 - Görüntülenme: 76