Greeting And Introducing Nationalities

Kültürün insan hayatındaki etkisi büyüktür. Dünyada farklı fikirlere, inançlara, örf ve adetlere kıyafetlere, yiyeceklere, danslara veya oyunlara sahip birçok millet, toplumlar olmuştur. Bugün sahip olabileceğimiz birçok imkana sahibiz. Farklı milletler hakkında bilgi sahibi olmak teknolojinin yardımıyla çok kolay. Kitaplardan, belgesellerden veya internet aracılığıyla birçok yeri gezerek öğrenebiliyoruz. Ancak kültür hakkında bilgi sahibi olmanın yollarından biri de tanışmak, projemizin etkinlikleriyle detaylı bilgi sahibi olmak. Bu projeyle yeni arkadaşlar edinerek milletlerin kültürlerini öğrenmeyi hedefliyoruz. Yeni kültürler ve insanlar kazanacağız. Kültürümüzün çeşitli yönlerini tanıtacağız. Projemiz öğrencilerimizi ve ulusları bir araya getirecek çeşitli ortak faaliyetler sunmaktadır. Kültürel ve etnik farklılıkların veya benzerliklerin farkında olacağız.

21-02-2023

Yayın: 21.02.2023 - Güncelleme: 21.02.2023 11:46 - Görüntülenme: 65